• Soodus!
  • -0,50 €
Kummel, eeterlik õli 10ml
search
  • Kummel, eeterlik õli 10ml

Kummel, eeterlik õli 10ml

4,98 €
4,48 € Säästke 0,50 €
Maksudega

Kummel on tuntud oma rahustava toime poolest, aitab saavutada sisemist vaikust ja meelerahu. Sobib põletamiseks, kui on vaja luua harmoonilist õhkkonda ruumis ja inimeste vahel, kui on soov lõõgastuda ja vajadus rahuneda. See eeterlik õli on lahjendatud.

Eeterlikud õlid on looduses naturaalselt leiduvad aromaatsed orgaanilised keemilised ühendid, mis on saadud taimede erinevatest osadest ning külmpressitud, destilleeritud ja väga kontsentreeritud. Kuigi nad on rasvlahustuvad, ei sisalda nad rasvhappeid ega loomseid rasvaineid. Eeterlikud õlid toetavad nii keha kui meelt. See tähendab, et neid kasutatakse nii erinevate kehaliste vaevuste puhul ravimiseks ja leevendamiseks kui ka meeleolude, tujude ja energiate suunamiseks. Eeterlik õli imendub nahaga kokkupuutel vereringesse umbes 30 sekundi jooksul, seega avaldub nende mõju juba väga väikeste koguste puhul ning õli ostes tasub endale selgeks teha kuidas seda kasutada.Eeterlikku õli võib kasutada kreemide-, seepide- koostisosana, aurupallides (diffuuserites), massaaziõlides, saunas leilivees...  Eeterlik õli on looduslik. Soovitame õli lahjendada enne nahale määriimist. 10ml Ancient wisdom

Kogus

Viirukit kasutatakse enamasti energiate puhastamiseks, aga ka meeleolu loomiseks, samuti erinevates rituaalides. Igal taimel on oma energeetika, mis viirukisuitsu toimele omal moel kaasa aitab. Põlev viiruk tuleb asetada eemale süttivatest materjalidest, seda ei tohi jätta järelvalveta ega väikeste laste käeulatusse. Süüta viiruk tikuga, puhu seejärel leek ära ning viiruk hakkabki suitsema. Samal ajal pudeneb viirukialusele pisut tuhka. Kui ei soovi kogu viirukipulka korraga ära põletada, võib viiruki ka kustutada ning teinekord uuesti süüdata ja edasi põletada.

1 Ühik