• -0,20 €
Värvitud HAULIIT on unekivi - auguga kristallid - Hetkepüüdja poolvääriskivid
search
  • Värvitud HAULIIT on unekivi - auguga kristallid - Hetkepüüdja poolvääriskivid

Värvitud hauliit

5,90 €
5,70 € Säästke 0,20 €
Maksudega

Hauliiti kasutatakse ka türkiisi asendamiseks, kuna on oluliselt soodsama hinnaga. Hauliiti on seda on hinnatud sajandeid oma spirituaalsete ja rahustavate omaduste poolest. Hauliit on rahuliku une kivi ning üldse väga rahustav kivi. Ööseks padja alla asetatuna vaigistab ta meele ja tagab magusa une. Aitab sõnastada ja saavutada oma soove ja eesmärke. Hauliit lisab kannatlikkust, headust, arukust ja teadmisjanu, tugevdab mälu ning vaigistab viha, egoismi, negatiivsust ja kriitikameelt. Vaimselt tugevdab hauliit intuitsiooni ja avab meele sisemisele tarkusele. Abistab mediteerimisel ja eelmiste elude uurimisel. Hauliit on hea luudele ja hammastele. Inimene on kivile natuke rõõmsat värvi lisanud. Mõõdud orienteeruvalt: 3,5x3,4x2cm. Värvitoonid ja kuju varieeruvad.

Hauliidi usutakse olevat järgmised omadused:

  • Rahustav ja tasakaalustav: Hauliit aitab leevendada stressi ja ärevust ning soodustab rahu ja tasakaalu. See on kasulik kivi neile, kes tunnevad end ülekoormatuna või ebastabiilsena.

  • Vaimse selguse edendaja: Hauliit aitab avada meelt ja soodustab selget mõtlemist. See võib aidata ka meditatsiooni ja vaimsete praktikate ajal.

  • Suhtlemise parandaja: Hauliit aitab parandada suhtlemist nii teiste kui ka enda sisemise minaga. See kivi soodustab empaatiat ja arusaamist.

  • Enesekindluse suurendaja: Hauliit aitab tugevdada enesekindlust ja enesekindlust. See kivi annab julgust oma eesmärkide poole püüdlemisel.

  • Kaitsev kivi: Hauliit on tuntud ka oma kaitseomadu poolest. See kivi kaitseb negatiivse energia eest ja aitab eemale peletada kurje vaime.

Hauliiti saab kanda kaelas ehtekujul või hoida käes meditatsiooni ajal. Seda saab asetada ka oma kodusse, et luua rahulik ja rahustav keskkond

Kogus
Viimased tooted laos

Endale sobiva kivi valimiseks on väga hea nipp. Küsi endalt: kas see kivi meeldib mulle? Kui vastus on jaatav, siis see kivi ongi just sulle praegu õige. Kuula oma sisetunnet ja sa ei eksi kunagi! Pildid on illustreerivad. Kivide kuju, värvus ja muster võivad varieeruda.

1 Ühik

Teile võib meeldida ka