SPINELL - AUGUGA KRISTALLID - tervendavad kristallid
search
  • SPINELL - AUGUGA KRISTALLID - tervendavad kristallid

Spinell auguga

7,50 €
Maksudega

Spinelli spirituaalsed omadused

Spinell on mineraal, mis esineb erinevates värvides, sealhulgas musta-, punase-, rohelise-, sinise- ja kollapsena. Seda on hinnatud juba sajandeid oma ilu ja spirituaalsete omaduste poolest.

Spinelli usutakse olevat:

  • Energilist ja elavdavat: Spinell on tuntud oma võime poolest stimuleerida energiat ja elujõudu. See kivi aitab leevendada väsimust ja letargiat ning annab inspiratsiooni ja motivatsiooni.
  • Kire ja soovide süvendaja: Spinell on seotud kirgede ja soovidega. See kivi aitab avada südant ja soodustab armastust, seksuaalsust ja loovust.
  • Raha ja külluse ligimeelitaja: Mõned usuvad, et spinell aitab meelitada ligi raha ja küllust. See kivi aitab teil seada realistlikke finantskohustusi ja saavutada oma finantseesmärke.
  • Enesekindluse ja julguse suurendaja: Spinell aitab tugevdada enesekindlust ja julgust. See kivi annab teile julgust oma eesmärkide poole püüdlemisel ja oma unistusi ellu viia.
  • Kaitsev kivi: Spinell on tuntud ka oma kaitseomadu poolest. See kivi kaitseb negatiivse energia eest ja aitab eemale peletada kurje vaime.

Spinelli saab kanda kaelas ehtekujul või hoida käes meditatsiooni ajal. Seda saab asetada ka oma kodusse, et luua energiline ja inspireeriv keskkond.
Mõõdud orienteeruvalt: 4x3,5x2,6

Kogus
Viimased tooted laos

Endale sobiva kivi valimiseks on väga hea nipp. Küsi endalt: kas see kivi meeldib mulle? Kui vastus on jaatav, siis see kivi ongi just sulle praegu õige. Kuula oma sisetunnet ja sa ei eksi kunagi! Pildid on illustreerivad. Kivide kuju, värvus ja muster võivad varieeruda.

1 Ühik

Teile võib meeldida ka