• Uus
hematiitsõrmus. kaitsev kivi
search
  • hematiitsõrmus. kaitsev kivi

Hematiit sõrmus, lainjas

3,00 €
Maksudega

Hematiit on võimas maandus- ja kaitsekivi. Peegeldab negatiivse tagasi sinna kust see on tulnud. Hematiit on hea vererõhule ja unele. Halva une korral soovitame asetada hematiit padja või madratsi alla. Mõjub hästi ka rahututele loomadele. Tuntud ka kui vereloomekristall kuna sisaldab palju rauda. Hematiit ühtlustab keha, meelt ja vaimu, muudab negatiivse energia positiivseks. Rahustab ärevat meelt, aitab keskenduda ning teha valikuid, tõstab enesekindlust ja tugevdab tahtejõudu. Hematiit aitab leppida tehtud vigadega ning võtta neid õppetundidena. Kaitseb elektromagnetilise kiirguse eest. Hematiit aitab saada üle sõltuvustest, näiteks suitsetamisest ja ülesöömisest. Hematiit on raudoksiid ja peamine rauamaak. Kui Hematiiti lihvida või puurida, värvub jahutav vesi tumepunaseks ja seetõttu on ta saanud rahvakeeles nimeks verekivi. Hematiit on saanud nime kreekakeelsest sõnast (petra aimatos), mis tõlkes tähendab verekivi. Hõbedase läike saab Hematiit just lihvimise teel.

Hematiit sobib kõigile kelle on vaja maandust ja kaitset kuid eriti sobiv on ta veevalajale ja jääradele. Hematiit on seotud maa ja tule elementidega. Kui tunned, et need elemendid vajavad turgutamist, siis hematiit sobib hästi nende tasakaalustamiseks.

NB! Vali kindlasti õige suurus koguse all olevast väljast!!! Kuna hematiit on väga õrn, siis soovitame sõrmuseid võtta varuga :).

Suurus: 19,5
Kogus

Endale sobiva kivi valimiseks on väga hea nipp. Küsi endalt: kas see kivi meeldib mulle? Kui vastus on jaatav, siis see kivi ongi just sulle praegu õige. Kuula oma sisetunnet ja sa ei eksi kunagi! Pildid on illustreerivad. Kivide kuju, värvus ja muster võivad varieeruda.

2 Tooted