Diffuuser (aurupall)
search
  • Diffuuser (aurupall)

Diffuuser (aurupall)

40,57 €
Maksudega

Väga lihtsasti kasutatav aroomipall ehk diffuuser. Diffuuseri ledvalgustiga ülemine osa vahetab värve! Kaasas usb juhe, mida saab ühendada nii arvuti kui ka adapteri külge, et mugavalt vooluvõrku ühendada. Diffuuserit võib kasutada ka ilma eeterlike õlideta - õhuniisutajana.
DC 5v 800MA
4-5W
120ml
Kaabli pikkus 1m
Sobilik 10-13m2 kohta
Valikus programmid 1 tund, 3tundi ja 6 tundi

Valmistatud Hiinas

Kogus

Kasutusjuhend

Täname, et ostsite meie toote. Palun lugege see manual hoolikalt läbi enne aurupalli kastuamist. See lisab kasutamisele turvalisust ja mugavust.

Järgi neid samme, et saada aroomipall kiirelt tööle:

  1. Eemalda kaas. Kui korduvkasutuse puhul on anumas vett, siis hoia anum vertikaalselt ja alles siis ava või sulge kaas.

  2. Lisa vesi. Palun vala vett ainult sõnani MAX.

  3. Lisa eeterlik- või aroomiõli. Tilguta 2-3 tilka õli vette.

  4. Sulge kaas. Tadaaa, installeerimine on lõpetatud. Ära kunagi kalluta aroomipalli, et vältida vee voolamist sinna kuhu ei ole tarvis.

  5. Ühenda kaabel.

  6. Ühenda vool. Vooluallikas peab olema üle 5V 800mA.

  7. Vajuta päikesekujutisega nuppu, see paneb tuled põlema. Esialgse seadistusega hakkavad värvitoonid aeglaselt muutuma. Kui vajutad teist korda sama nuppu jääb värvitoon püsima. Vajuta nuppu veel, et valdia sobiv värvitoon.

  8. Vajuta keskmist, sisselülitamise nuppu. Nii nagu võis arvata, hakkab nüüd auru tulema ;). kui vajutad nuppu teist korda, jääb auramine järele.

  9. Vajuta lillekujulist nuppu, et programeerida aeg. Ühe vajutamise peale jätkab aurupall pidevat aurutamist. Teise vajutuse peale aurutab ühe tunni, kolmanda vajutuse peale 3 tundi ja neljanda vajutuse peale 6 tundi.

Kasutusaeg võib sõltuda ruumi temperatuurist. Võib juhtuda, et sa ei näe aurujuga teatud temperatuuride juures.

Tootel on automaatne veemõõdusüsteem. Kui vett jääb anumas liiga väheseks, lõpetab aurupall töötamise automaatselt.

Ettevaatusabinõud

Ära kalluta aurupalli kui see töötab. Soovitatav on kasutada puhast vett, mitte mingisuguseid muid kahtlasi vedelikke. Veetase ei tohi ületada maksimaalset kogust. Ära kalluta aurupalli kunagi kui seal sees on vett, sest nii võivad aurupalli mehhanismid katki minna. Ära katsu pihustamise lehte kunagi paljaste kätega. Tühjendamisel vaata, et õhutusava oleks ülespoole, et vältida vee sattumist masina sisemusse. Kui kasutate masinat madalate temperatuuride juures või väga niiskes tekib kondenseerumine. Veetilgad moodustuvad aurupalli välisküljele. See on normaalne. Pühi need lapiga ära.

Puhasta aurupalli sisemust regulaarselt pehme lapiga. Kui aurustamise leht on must, võib see aurustamist takistada. Soovitame seda puhastada iga 5-6 kasutuskorra järel. Igasugusel töötlemisel olge veenudnud, et aurupall on vooluvõrgust eemaldatud. Kui aurupalli ei kasutata pikemat aega, siis palume vesi välja valada. Hoidke turvaliselt.

Murede lahendamine

Kui aurupall ei tööta:

  1. Vaata, kas juhe on ikka seinas ;). Kontrolli kas ühendused on korralikud. Võid proovida juhtme eemaldamist ja uuesti ühendamist.

  2. Vaata kas vett on piisavalt, aurupall lülitub automaatselt välja, kui veetase on liiga madal.

  3. Vaata ega aurstamise leht ei ole must.

  4. Vaata, et vett ei oleks liiga palju

  5. Vaata ega alumine imemisauk ei ole mustaks saanud.

  6. Kui auru ei ole näha, siis võib see olla tingitud ruumi niiskusest või temperatuurist ja see on normaalne. Peaksid kuulma mootori surinat, siis ei ole häda midagi.

Lekked

       1. Vaata, et kaas oleks korralikult peal.

  1. Vaata, et aurupall oleks otse.

  2. Kontrolli, et temperatuur ei oleks liiga madal ega liiga kõrge. Muidu võib tekkida kondentsvesi, mis ei tähenda leket.

Mõnusat kasutamist

1 Ühik

Teile võib meeldida ka