• Soodus!
  • -1,20 €
Jasmiini tee viiruk, Stamford
search
  • Jasmiini tee viiruk, Stamford

Jasmiini tee viiruk, Stamford

3,56 €
2,36 € Säästke 1,20 €
Maksudega

Jasmiini aroom on luksuslik ning täis külluslikku ja õrna armastavat energiat. Tema lõhn rahustab ja ergutab vaimsust, sobib hästi mediteerimisel kasutamiseks. Usutakse, et jasmiin pakub ka energeetilist kaitset ja meelitab ligi küllust ja õnne. Hea armastuse kristallide puhastamiseks ning põletamiseks magamistoas, kuna ta on afrodisiaakum. Enne magamist põletatuna võib tuua prohvetlikke unenägusid.

Käsitsi rullitud kvaliteetsed puhta taime sarja kuuluvad Stamfordi viirukid. Põlemisaeg ligikaudu 30 minutit. Valmistatud Indias.

Kogus

Viirukit kasutatakse enamasti energiate puhastamiseks, aga ka meeleolu loomiseks, samuti erinevates rituaalides. Igal taimel on oma energeetika, mis viirukisuitsu toimele omal moel kaasa aitab. Põlev viiruk tuleb asetada eemale süttivatest materjalidest, seda ei tohi jätta järelvalveta ega väikeste laste käeulatusse. Süüta viiruk tikuga, puhu seejärel leek ära ning viiruk hakkabki suitsema. Samal ajal pudeneb viirukialusele pisut tuhka. Kui ei soovi kogu viirukipulka korraga ära põletada, võib viiruki ka kustutada ning teinekord uuesti süüdata ja edasi põletada.

4 Tooted