• Soodus!
  • -1,20 €
Aromaatne Oud viiruk, Stamford
search
  • Aromaatne Oud viiruk, Stamford

Aromaatne Oud viiruk, Stamford

3,56 €
2,36 € Säästke 1,20 €
Maksudega

Oudi puud nimetati vanasti ka mustaks kullaks. See puu saadakse, kui Agaripuu nakatatakse seentega ja nii tekib 20 kuni 25 aastaga eriti peene lõhnaga tume vaik. Väga hinnatud komponet parfüümimaailmas. Imelise ja erilise lõhnaga. 

Käsitsi rullitud kvaliteetsed puhta taime sarja kuuluvad Stamfordi viirukid. Põlemisaeg ligikaudu 30 minutit. Valmistatud Indias.

Kogus

Viirukit kasutatakse enamasti energiate puhastamiseks, aga ka meeleolu loomiseks, samuti erinevates rituaalides. Igal taimel on oma energeetika, mis viirukisuitsu toimele omal moel kaasa aitab. Põlev viiruk tuleb asetada eemale süttivatest materjalidest, seda ei tohi jätta järelvalveta ega väikeste laste käeulatusse. Viiruki ohutuks põletamiseks on soovitatav kasutada spetsiaalset viirukialust. Viirukialuseid on puidust, savist või ka metallist. Lühikesed viirukipulgad võib panna ka püsti liiva või riisiga täidetud tassi või topsi. Süüta viiruk tikuga, puhu seejärel leek ära ning viiruk hakkabki suitsema. Samal ajal pudeneb viirukialusele pisut tuhka.Kui ei soovi kogu viirukipulka korraga ära põletada, võib viiruki ka kustutada ning teinekord uuesti süüdata ja edasi põletada.

6 Tooted