• Soodus!
  • -1,20 €
Stressi leevendaja, Stamford premium
search
  • Stressi leevendaja, Stamford premium

Stressi leevendaja, Stamford premium

3,56 €
2,36 € Säästke 1,20 €
Maksudega

Rahustav ja harmooniat loov viiruk. Sisaldab lavendlit, apelsiniõisi ja tüümiani. Pakub lõõgastust stressirohketel perioodidel ja sobib hästi kiire päeva hommikurituaali, pausi või õhtuse lõõgastuse kaaslaseks. Stress relief viirukit tasub proovida ka putukatõrjeks. * Lavendel on üks tuntumaid lõõgastajaid ja rahustajaid. Ta toob kosutava une ja leevendab peavalu. Lavendliga saab ka puhastada ruume negatiivsest energiast. * Apelsiniõite lisand annab juurde rõõmu, armastust, õnne ja õitsengut. * Tüümian soodustab rahulikku und, värskendab meeli ja aitab tõrjuda külmetushaigusi.

Sisaldab ligikaudu 20 viirukipulka, põlemisaeg orienteeruvalt 30 minutit pulga kohta. Valmistatud Indias, ainult parfümeeria toorainest.

Kogus

Viirukit kasutatakse enamasti energiate puhastamiseks, aga ka meeleolu loomiseks, samuti erinevates rituaalides. Igal taimel on oma energeetika, mis viirukisuitsu toimele omal moel kaasa aitab. Põlev viiruk tuleb asetada eemale süttivatest materjalidest, seda ei tohi jätta järelvalveta ega väikeste laste käeulatusse. Süüta viiruk tikuga, puhu seejärel leek ära ning viiruk hakkabki suitsema. Samal ajal pudeneb viirukialusele pisut tuhka. Kui ei soovi kogu viirukipulka korraga ära põletada, võib viiruki ka kustutada ning teinekord uuesti süüdata ja edasi põletada.

7 Tooted