• Soodus!
  • -1,20 €
Sandlipuu tagurpidi tossuga viiruk, koonus Satya
search
  • Sandlipuu tagurpidi tossuga viiruk, koonus Satya

Sandlipuu tagurpidi tossuga viiruk, koonus Satya

5,59 €
4,39 € Säästke 1,20 €
Maksudega

Tagurpid i(backflow) koonusviiruk  on imekauni effektiga. Suits ei tõuse mitte üles, vaid hakkab vaikselt mööda tema jaoks loodud rada voolama.

Viirukite hulgas populaarne sandlipuu on lõõgastav, kuid samas virgutav. Tema magusapoolne puidulõhnaline ja kergelt vürtsine suits leevendab pingeid, segadust ja stressi, harmoniseerib ning teeb vaimu erksaks, seetõttu kasutatakse teda sageli kaaslasena meditatsioonil ja palvetamisel või muud keskendumist nõudval tegevusel. Ta aitab ka puhastada kodu, esemeid ja ehteid halbadest energiatest ning luua kaitsebarjääri. Sandlipuu on soojendav ja sensuaalne, mõjub antidepressandina ning usutakse, et ta võib olla ka afrodisiaakumiks. Lisaks on sandlipuud kasutatud tervenemisrituaalide läbiviimisel ning leitud, et sandlipuul on ka põletikuvastane ja antiseptiline toime. Ta eemaldab ruumist halbu lõhnu, asendades need sügava, rikkaliku ja müstilise puidulõhnaga. 

Pakis on orienteeruvalt 24 koonust.

Kogus

Viirukit kasutatakse enamasti energiate puhastamiseks, aga ka meeleolu loomiseks, samuti erinevates rituaalides. Igal taimel on oma energeetika, mis viirukisuitsu toimele omal moel kaasa aitab. Põlev viiruk tuleb asetada eemale süttivatest materjalidest, seda ei tohi jätta järelvalveta ega väikeste laste käeulatusse. Süüta viiruk tikuga, puhu seejärel leek ära ning viiruk hakkabki suitsema. Samal ajal pudeneb viirukialusele pisut tuhka. Kui ei soovi kogu viirukipulka korraga ära põletada, võib viiruki ka kustutada ning teinekord uuesti süüdata ja edasi põletada.

2 Tooted

Teile võib meeldida ka