Latest posts

Kuidas Feng Shui kristallkuulid enda jaoks parimal viisil tööle panna?

Akna ette riputatud helklev kristallklaasist kuul mitte ainult ei täida selge ilmaga tuba imeilusate vikerkaarevärviliste päikesejänkudega, vaid Feng Shui järgi kaitseb ta halbade energiate eest ja soodustab positiivseid harmoonilisi võnkeid. Oluline on tähele panna, et kristallkuuli ei soovitata riputada segamini tuppa, kuna siis võimendab kristallkuul hoopis segadust nii toas kui Sinu elus.

Riputades aga kristallkuuli oma töötooli või -laua kohale, teravdab ta mõtlemist ja muudab pea selgemaks. Kui see pole võimalik, võib panna kuuli ka laualambi alla, kus ta saab valguse käes helkida.

Kui soovid anda energiat mõnele eesmärgile oma elus, siis riputa Feng Shui kristallkuul oma sihti kujutava pildi või unistustest loodud kollaaži kohale.

Asetades kristallkuuli pika kitsa koridori keskele, aeglustab ta seal energia liiga kiiret liikumist. Feng Shui kristallkuuliga saab ka võimendada energiaid mistahes Feng Shui sektoris või kompenseerida maja kehvast planeeringust tulenevat mõne Feng Shui nurga puudumist.

Posted in: Soovitused

Leave a comment